Lottes billeder

Hej alle

Så er der friske billeder fra vores tur til Velocettetræf 2016.

Vi startede jo ud fra Skive fredag morgen kl. ca. 10.45 og i følget havde vi Bjørn, Åge og Pete på Veloer. Knud Bak havde fruen i bilen og sin velo på traileren og Klaus og jeg var på Aprilla og Honda.

Vi havde hjemmefra aftalt nogle fixpunkter, hvor vi skulle mødes, således at vi ikke nødvendigvis skulle køre lige stærkt alle sammen. Første mødested var i Give og vi var der næsten samtidigt alle sammen. Så det gik bare derud af.

Næste stop var i Christiansfeld. Her skulle vi være ca. kl. 14 og tiden passede. Her skulle vi også samle Jørgen Skæg og Niels Kamp op. Og samtidigt benyttede vi lejligheden til at få spist lidt forsinket frokost. Vorherre var dog ikke helt med på den ide. Han åbnede i hvert fald voldsomt for sluserne, netop som vi havde fået maden pakket ud.


I det hele taget var det en noget våd tur på vejen nedover. Så da vi ankom til Lejrskolen Solhjem ved 16.00 tiden, var vi lidt våde og kolde. Men der var jo kaffe på kanden, så det var ikke noget problem.


Fællesturen lørdag startede op i højt solskin. Og det gik lidt som det plejer....

Første dal af turen frem til frokoststoppet gik rigtig fint og vi kørte samlet ind og holdt rast ved Danmarksmesteren i Hot Dogs. Det fik jeg i hvert fald fortalt, at hun var.

Jeg havde i øvrigt den (ikke så sjove) oplevelse, at blive låst inde en halv times tid på det offentlige toilet, som var i nærheden. Men ved fælles hjælp (Klaus, Jan Erik, Ejner og flere andre) og en eller andens værktøj, kom jeg da ud igen.

Og videre gik det. Nogle blev hægtet af, nogle blev væk men til forskel fra øvrige år, så var der ikke nogen, der kørte i stykker eller havde seriøse startproblemer. Torkild fra Sønderjylland, som var fører, var ikke altid helt sikker på sin egen rute og kørte forkert samme sted 2 gange. Han var vist også den eneste, der gik i stå på turen.

Kaffestoppet blev holdt ikke langt fra, hvor vi boede.

Der var noget med en gammel vikingebåd, men jeg kom ikke ud og høre fortællingerne, så jeg ved ikke så meget om det.

Efter kaffen vendte vi snuden hjem til Solhjem igen. Og her var der godt vejr og masser af hyggeligt samvær resten af dagen.

Søndag skulle vi så mod Sallings land igen. Og nu var vejret da slet ikke med os mere. Vi starte fra Solhjem kl. ca. 10.00 og var blevet enige om, at vi bare kørte turen "baglæns". Altså med de samme fixpunkter. Vi var dog lidt heldige, for vi kørte det meste af tiden på regnvejrets bagside. Lige indtil ca. 10 km fra Give. her skal jeg godt nok love for, at vi fik vand. Men hjem kom vi da, vi "landede" kl. ca. 14. Godt våde og kolde.

Men alt i alt en rigtig god tur og rigtigt hyggeligt selskab som altid.

Med venlig hilsen

Lotte.